HURTIG LEVERING 1 – 3 HVERDAGE | Danmark, Sverige og Tyskland

FRI FRAGT OVER 500.- på Mode, Accessories & Sko

14 DAGES FULD RETURRET

OM OS & JOBOPSLAG

By Schytte – butik i Aarhus C

Hos butik By Schytte på Sankt Clemens Stræde 7 i Aarhus forhandler vi nøje udvalgt  modetøj, sko og accessories til den stilbevidste kvinde, og de skønneste unika varer til boligindretningen.

Vi fører modebrands inden for tøj og accessories du ikke ser så mange andre steder i Aarhus. Vi har bl.a. danske FINE Cph, Design by Lærke og Humble by Sofia samt engelske Ducie London. Vi har alt fra skønne toppe, bluser og skjorter samt lækre bukser, kjoler og frakker.

Vores butik og webshop er også spækket med alverdens former for brugskunst og interiør til dit hjem. Der er buddha figurer, håndlavede malerier, smukke lysestager og meget mere.

Gå på opdagelse i vores lille unikke butik i Aarhus hvor du vil opleve en særlig hyggelig atmosfære. Vi har et godt miks af modetøj, sko og tasker samt spændende håndlavede trævarer fra Bali og moderne interør til din bolig.

traevarer fra Bali hos By Schytte

Indkøbsture – Bali og Asien

Størstedelen af vores boligvarer stammer fra Bali og Asien, men naturligvis også fra Danmark, hvor vores rødder er i dag.
Vi bestræber os på at tage på indkøbstur til Bali én gang om året hvor vi nøje udvælger unika varer, både nyt og antikt. Vi udvælger håndlavede trævarer, støbte figurer, malerier og antikt brugskunst.

Bolig fra danske leverandører

Vi fører også spændende interiør fra danske leverandører som Vanilla Fly, By Living og C´est Bon. Vi har bl.a. skønne puder, smukke krukker og vaser samt fine lysestager og lanterner.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er en vare du er interesseret i, som vi ikke har. Så undersøger vi gerne, om det er en vare, som vi kan skaffe hjem til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik i Aarhus.

 

Copenhagen Muse Fiona mønstret bluse med korte ærmer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få 10% rabtat på dit første køb*. Modtag en mail 1-3 gange om måneden med nyheder, tilbud, events og konkurrencer. *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer og Design by Laerke.

Tak for din tilmelding!