HURTIG LEVERING 1 – 3 HVERDAGE I DK 

14 DAGES RETURRET

DANSK ONLINE WEBSHOP –  Danmark, Sverige, Tyskland & Holland
DANISH ONLINE WEBSHOP – Delivers to Denmark, Sweden, Germany & the Netherlands

OM BY SCHYTTE

Online Webshop

Vi er en dansk online webshop der forhandler nøje udvalgt  modetøj, sko og accessories til den stilbevidste kvinde, og de skønneste unika varer til boligindretningen.

Vi fører modebrands inden for tøj,  accessories og sko. Vi har alt fra skønne toppe, bluser og kjoler til lækre sneakers og sandaler.

Vores webshop er også spækket med alverdens former for brugskunst og interiør til dit hjem. Der er buddha figurer, håndlavede malerier, smukke lysestager og meget mere.

Gå på opdagelse på vores webshop hvor du vil se et godt miks af modetøj, sko og tasker samt spændende håndlavede trævarer fra Bali og moderne interør til din bolig.

Flettet taske med hanke fra Bali
traevarer fra Bali hos By Schytte

Indkøbsture – Bali og Asien

Størstedelen af vores boligvarer stammer fra Bali og Asien, men naturligvis også fra Danmark, hvor vores rødder er i dag.
Vi bestræber os på at tage på indkøbstur til Bali én gang om året hvor vi nøje udvælger unika varer, både nyt og antikt. Vi udvælger håndlavede trævarer, støbte figurer, malerier og antikt brugskunst.

Bolig fra danske leverandører

Vi fører også spændende interiør fra danske leverandører som Vanilla Fly, By Living og C´est Bon. Vi har bl.a. skønne puder, smukke krukker og vaser samt fine lysestager og lanterner.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er en vare du er interesseret i, som vi ikke har. Så undersøger vi gerne, om det er en vare, som vi kan skaffe hjem til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores webshop.