HURTIG LEVERING 1 – 3 HVERDAGE

FRI FRAGT VED KØB OVER 500.- på Mode og Accessories

14 DAGES FULD RETURRET

OM OS

Job hos By Schytte

Butiksassistent på deltid
I vores butik i Aarhus søger vi en passioneret butiksassistent som brænder for mode og bolig samt kundeservice, salg og sociale medier.

Hvem er vi:
By Schytte er en hyggelig og unik butik og Webshop med skønne modebrands til kvinder, accessories og unika interiør til boligen fra bl.a. Bali.

Hvad ønsker vi:
– At du brænder for tøj, modebranchen og boligindretning
– At du er engageret, arbejdsom, smilende og fleksible
– At du er serviceminded, udadvendt og imødekommende
– At du har lyst at poste opslag på vores profil på SoMe

Lyder det som noget for dig?
Ansøg stillingen og vedhæft CV til: byschytte@outlook.dk
Tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er deltid, og timer aftales nærmere. Ansøgningerne bliver løbende behandlet. Stillingen er slået op den 13-08-2021.

Muse Copenhagen alpaca og uld strik i oliven grøn 125964.
traevarer fra Bali hos By Schytte

Indkøbsture – Bali og Asien

Størstedelen af vores boligvarer stammer fra Bali og Asien, men naturligvis også fra Danmark, hvor vores rødder er i dag.
Vi bestræber os på at tage på indkøbstur til Bali én gang om året hvor vi nøje udvælger unika varer, både nyt og antikt. Vi udvælger håndlavede trævarer, støbte figurer, malerier og antikt brugskunst.

Bolig fra danske leverandører

Vi fører også spændende interiør fra danske leverandører som Vanilla Fly, By Living og C´est Bon. Vi har bl.a. skønne puder, smukke krukker og vaser samt fine lysestager og lanterner.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er en vare du er interesseret i, som vi ikke har. Så undersøger vi gerne, om det er en vare, som vi kan skaffe hjem til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik i Aarhus.

 

By Schytte – butik i Aarhus C

Hos butik By Schytte på Sankt Clemens Stræde 7 i Aarhus forhandler vi nøje udvalgt  modetøj, sko og accessories til den stilbevidste kvinde, og de skønneste unika varer til boligindretningen.

Vi fører modebrands inden for tøj og accessories du ikke ser så mange andre steder i Aarhus. Vi har bl.a. danske FINE Cph, Design by Lærke og Humble by Sofia samt engelske Ducie London. Vi har alt fra skønne toppe, bluser og skjorter samt lækre bukser, kjoler og frakker.

Vores butik og webshop er også spækket med alverdens former for brugskunst og interiør til dit hjem. Der er buddha figurer, håndlavede malerier, smukke lysestager og meget mere.

Gå på opdagelse i vores lille unikke butik i Aarhus hvor du vil opleve en særlig hyggelig atmosfære. Vi har et godt miks af modetøj, sko og tasker samt spændende håndlavede trævarer fra Bali og moderne interør til din bolig.

FINE Copenhagen Elin kjole uden ærmer. Med blå og hvide striber. Model 21217

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabtat på dit første køb*. Modtag en mail 1-3 gange om måmeden omkring nyheder, tilbud, events og konkurrencer. *Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

Tak for din tilmelding!